Laatste nieuws

Rutte: Failliete ondernemer verdient respect voor durf.

Wij steunen dit van harte mits de schuldeisers gerespecterd zijn.

Lid van: 


     
   

Effortless Coaching

Effortless Coaching is de manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. 
Geen gemakzuchtig leven, juist vol van positieve energie! Topsporters halen gouden medailles en concertpianisten trekken volle zalen omdat hun prestatie moeiteloos gaat, met plezier en inspiratie. Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat we onder moeiteloos verstaan.

De Situatie

In onze samenleving staan we voortdurend onder invloed van een grote hoeveelheid indrukken en impulsen en raken daar zelfs aan gewend. Ons biologische systeem moet daar heel hard voor werken. Het verkeert bijna permanent in een staat van verdediging, wat onherroepelijk leidt tot fysieke en emotionele spanning en een onvermogen om een vervullend leven te leiden. Er lijkt nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven.
We raken steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. De weerslag zien we in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. 
Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor terug gehouden. Er ligt een enorm potentieel van voldoening, gezondheid en geluk in het kunnen omkeren van die situatie. We merken dat we er maar niet in slagen om dat blijvend voor elkaar te krijgen.

De Oplossing

De beste manier om uit deze staat van verdediging te komen en over te gaan naar het natuurlijke tegendeel, de staat van groei, is persoonlijke coaching door een coach die deze processen kent en je helpt ze in je eigen leven te ontwarren en terug te komen op het spoor dat je eigenlijk wilde volgen.

De Effortless Coach is een procesbegeleider, jij hebt zelf alle antwoorden, hij of zij helpt je om ze te vinden, jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, je coach helpt je om ze te vinden en op te heffen met krachtige moderne methoden. Hetzelfde geldt voor je onverwerkte emoties en je geprogrammeerde belemmerende overtuigingen. De Effortless Coach beheerst de krachtige moderne methoden om je te helpen daar doorheen te breken.

De Rol van de Effortless Coach

De Effortless Coach werkt vanuit een Kwantum Fysisch wereldbeeld dat ons leert over de grote verbondenheid van alle aspecten in ons leven. Hij of zij past de vijf universele beginselen van leven toe die hierop gebaseerd zijn en helpt je om ermee in harmonie te komen, zodat ze niet tegen je werken, maar vóór je. 

Hij of zij zorgt dat je niet tegen de stroom van het leven in gaat, maar met de stroom mee, door over te gaan van de staat van verdediging naar de staat van groei, waarin je de vijf beginselen van leven met succes kunt toepassen. En dat verschil merk je in alle dingen in je leven, dat maakt het moeiteloos.

De Effortless Coach begeleidt je een periode in je leven om van waar je nu bent te komen waar je wilt zijn, dat kan 3 maanden zijn, of een jaar, net zo lang als jij van zijn of haar diensten gebruik wilt maken, totdat je werkelijk op je plaats van bestemming in je leven bent aangekomen. 

Je ziet elkaar misschien wekelijks of eens in de twee, drie weken, maar je Effortless Coach is altijd bij je en altijd benaderbaar, je kunt hem of haar inzetten op elk terrein van je leven, van je sollicitatiebrief tot je meest intieme relatie of je pijnlijkste verdriet, je coach zal je helpen je eigen oplossing te vinden en je eigen blijvende veranderingen aan te brengen.

Het Effortless Coaching proces levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild maar nooit hebt kunnen realiseren, de Effortless Coach is zijn of haar volle tarief waard en zal bijna altijd een regeling met je kunnen treffen waarin jij je het coaching traject kunt permitteren. 

Het is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven! Het is het avontuur van jouw groei, van jouw vrijheid en het doen van de dingen waarvoor je in dit leven bent, in plaats van te overleven totdat je tijd erop zit.

Effortless Coaching is de meest krachtige manier om blijvende verandering te realiseren. Steeds meer mensen beseffen dit en er komen steeds meer Effortless Coaches om ze te begeleiden. 

Nobco Registratie

De Effortless Coach Opleiding is bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) geregistreerd onder nummer 130916-VP-96.

Deel deze pagina:

Lid van: