Laatste nieuws

Rutte: Failliete ondernemer verdient respect voor durf.

Wij steunen dit van harte mits de schuldeisers gerespecterd zijn.

Lid van: 


     
   

Echtscheiding

Het besluit te gaan scheiden gaat vaak gepaard met veel emoties, verdriet en teleurstelling, maar soms ook opluchting. Daarnaast spelen complexe financiële en juridische zaken een rol. Kortom: Er komt heel veel op je af als je nadenkt over scheiden en de gevolgen. Wie blijft er wonen in het ouderlijk huis of moeten beide ouders verhuizen? Hoe werkt co-ouderschap? Hoe wordt alimentatie berekend en hoe stel je een ouderschapsplan op? Al deze stappen kunt u nalezen in een stappenplan.

Advocaat of mediator?

U kunt er voor kiezen om het hele scheidingstraject te doorlopen met ieder een eigen advocaat die u ieder zelf dient te betalen. Door het hele scheidingstraject te laten begeleiden door één gezamenlijke mediator bespaart u niet alleen kosten. Voordeel is ook dat u samen meer grip heeft op de uitkomst en grote winst is dat u op een goede manier uit elkaar gaat. Om ook na de scheiding als ouders van uw kind naast elkaar te kunnen zitten bij een diploma-uitreiking is onbetaalbaar. Voor uw kind is dat een groot geschenk.

De mediators van Mediators Network zijn bij uitstek gekwalificeerd om u in het gehele echtscheidingstraject te begeleiden, waardoor u veel werk uit handen wordt genomen. Wij hebben de opleiding gevolgd voor: Register Financieel Echtscheidingsadviseur en doen regelmatig aan bijscholing.

Voor de kosten van een echtscheiding verwijzen we naar de detail informatie op de pagina kosten mediation.

Deel deze pagina:

Lid van: